Kenttämyyjä

Etsimme KENTTÄMYYJÄÄ

Wikro on ollut jo yli 60 vuotta vauhdissa paikallisena perheyhtiönä. Wikro yhtiöiden jatkuvan kehityksen myötä vahvistamme organisaatiota ja haemme nyt kenttämyyjää Wikro Systemsin ja Wikro Toolsin palvelukseen.

Kenttämyyjänä käyt asiakkaidemme luona, myyt ja opastat sekä autat heitä parhaalla tavalla. Salkussasi on Wikro Systemsin tuotteita (hyrdauliikka, pneumatiikka ja voimansiito) ja Wikro Toolsin tuotteita (työkaluja, koneita ja akkuja). Työskentelemme tiiminä joten sinulla on aina avuksesi meidän tekniset myyjät ja asiantuntijat.

Edellytämme että sinulla on kokemusta kaupanteosta, palavaa kiinnostusta tekniikasta ja olet luonteeltasi palveluasenteinen. Edellytämme myös että voit kommunikoida molemmilla kotimaisilla kielellä puhumalla ja kirjoittamalla, että sinulla on hyvä tietokonetaidot ja että tulet hyvin toimeen muiden kanssa.

Tarjoamme kiinnostavaa työtä perheyhtiössä, sekä Wikro Systems Ab Oy että Wikro Tools Ab Oy on yhtiöt, joilla on pitkät perinteet jotka on rakennettu tietotaidolla ja laatutuotteiden nojalla. 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaasti muotolitu hakemus ja CV sähköpostiin: rickard.snellman@prspartners.fi viimeistään 1.3.2020.

Tiedostelut puhelimitse:

Rickard Snellman, PRS Partners Ab: 040 486 6808 (rekrytointikonsultti)
Tommy Krokvik, TJ, Wikro Systems: 044 518 9146
Christian Krokvik, TJ, Wikro Tools: 044 517 1233