Fältförsäljare

Sökes FÄLTFÖRSÄLJARE

Wikro har varit över 60 år i farten som ett lokalt familjeföretag. Som ett led i utvecklingen förstärker Wikro bolagen sin organisation genom att anställa en gemensam FÄLTFÖRSÄLJARE.

Som fältförsäljare besöker du nejdens företag och kan på plats stå till tjänst och vägleda kunderna gällande industriell teknik. I din portfölj har du Wikro Systems produkter och tjänster inom pneumatik, hydraulik och transmission samt Wikro Tools utbud av verktyg, maskiner och industritillbehör. Som stöd har du ett mycket erfaret och yrkeskunnigt team, våra tekniska försäljare och specialister.

Vi förutsätter att du har erfarenhet av handel, har ett intresse för tekniska produkter och trivs med att betjäna kunder. Vi förväntar oss att du kommunicerar i tal och skrift på både svenska och finska, har god datorkunskap och är lätt att samarbeta med.

Vi erbjuder ett intressant jobb i en god och familjär arbetsmiljö där ju jobbar för stabila företag som är ledande inom sina branscher tack vare sin långa erfarenhet och kompetens.

Intresserad?

Lämna in din fritt formulerade ansökan med CV per e-post till rickard.snellman@prspartners.fi senast 1.3.2020.

Förfrågningar per telefon:

Rickard Snellman, PRS Partners Ab: 040 486 6808 (rekryteringskonsult)
Tommy Krokvik, VD, Wikro Systems: 044 518 9146
Christian Krokvik, VD, Wikro Tools: 044 517 1233